Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vara eller inte vara en vara




P.O.L.I.T.I.K.

Tolgfors tvingades avgå.
Regeringen kastar Sten i sitt glashus.




Övriga genrer (Aforism) av Algotezza VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-30 09:57



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Mycket omtyckt ordlek,
här träffar den 'mitt i'!
Trenne tussilago förtjänte den.
2012-03-30

  Mats Henricson
En femetta ! Bokmärker denna läckra "kommentar" !
2012-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP