Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjolårsgräs

Fjolårsgräset kämpar
i motvinden
kikar nyfiket fram
bakom snödriva
Solar mot husvägg
väntar på födelse
Nytt sommargräs




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-03-30 19:17



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackra rader
2012-04-02

    AA VIP
Vackert.
2012-04-01

  Birgitta Jacobsson
Gillar: "kikar nyfiket..."
2012-03-31

  Linda CH VIP
Pånyttfödelsens mirakel! Härligt att läsa.
2012-03-30

  Rise Little One
Fjolårsgräset var gullig under din förtrollande penna
2012-03-30

    ADI Nehlin
fin..snart så
2012-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP