Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kroppen och själen är en nyckel du kan använda

Något som jag lärde mig av att se på shaolinmunkarna
samt pensionärerna i främlingslegionen

Var att när jag kom hem och såg på vårat samhälle
Koncentrerar vi oss ofta på vad vi inte kan göra
Istället för de verkliga möjligheterna vad vi kan



Alltså vi hämmar vår vilja
Istället för att leva




Fri vers av Christopher Constantinos Bernardi
Läst 169 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-31 01:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kloka ord!
2012-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Christopher Constantinos Bernardi
Christopher Constantinos Bernardi