Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En skön dag.

Nu har jag fått nuddat din hand
och sett in i din varma själ
Glittrat ikapp med dina ögon
du får mig att lysa
Kaffet vi drack var hett
men inte lika heta som dina ord
De har jag tagit med mig hem
de står på fönsterbrädan och strålar




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-03-31 17:31



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket vackra ord om kärlek
ord som värmer
2012-04-02

  Rosen VIP
Ord som når ända fram...
sköna sådana!!
2012-03-31

    ej medlem längre
En dag att spara med ett leende i hjärtat.
2012-03-31

  Maj-Lis VIP
Vackra ord om värme och kärlek
2012-03-31

  Rise Little One
Orden skall bevaras i en svalkande miljö, de kan blekna under solsken ;)
2012-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP