Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögon som ser...

Jag vill att dina ögon
ska skratta
och finna ögon som ser
Den underbara fina som du är
tillsammans lyfter era ögon varandra
Dessa ögon kan tillsammans utföra stordåd
för de hittar varandras vackra själ




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-04-01 08:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket vackert.
2012-04-01

  anits VIP
Mycket fina och hoppfulla rader
2012-04-01

  lodjuret/seglare VIP
På gott humör och lyft i sinnet
blir väl envar soom läser sådana rader
vilka tjänar till nya eskapader
samman med en vän lik du själv
texten förtjänar trenne påskliljor
2012-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP