Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett råd

Om du är fast,
sitter i "Alla måstens garn",
försök att ta dig ur ...

Stanna upp,
lyssna, se, känn ...

låt livets ljuva dofter
istället bli din vän.




Fri vers av Lena K Nilsson VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-04-01 09:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så kloka, sanna ord!

"låt livets ljuva dofter
istället bli din vän."
2012-04-05

    AA VIP
Så sant...
2012-04-01

  mare VIP
Bra och klokt råd
2012-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP