Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag blundar och glider bort...

önskar att jag kunde flyga
glida med vinden
se allt uppifrån 

uppleva allt det där hisnande vackra
vila på jordens utskott i olika höjd
ta mig igenom hennes utandning -i dimslöjorna
släcka min törst där hon bjuder  

bygga mig bon i träden
vaggas av trädkronorna 
se allt från två sidor i stillhet

utmana stormen i hennes öga
även om hon får mig att sluta sjunga
är det bara för ett ögonblick
hon hotar inte mer än att jag klarar

jag kunde flyga till fjärran länder
se olikheterna som virkat jordens överkast..,
flyga dit ingen annan har varit
låta känslan av outforskad värld mantla mig

i min berusning i affekt med min dröm
blundar jag och glider bort... 




Fri vers av Rosen VIP
Läst 410 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-04-02 19:18



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket vackra rader
2012-04-03

  Silverstripe
Melodiskt skrivet. Den starka drömmen om att kunna flyga!
Och för mig är "olikheterna som virkat jordens överkast" värt ett extra hurrarop!
2012-04-02

    ej medlem längre
Otroligt vackert...det är som att lyssna till musik!
2012-04-02

  stjernE
Vackert!
2012-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP