Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kan inte radera livet

Om du försöker radera dina erfarenheter

 

Så kommer de bara igen i ett annat sammanhang

med dubbel styrka.

 

Lägg till handlingarna (dra lärdom)

 

Och gå vidare!

 

----------------------------------------
Pst! Du har väl inte missat mina korta lektioner i HTML för poeter?
HTML för poeter. Del 1 - Grunderna
HTML för poeter. Del 2 - Video
HTML för poeter. Del 3 - Länkar
HTML för poeter. Del 4 - RSS

 




Fri vers av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 432 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-04-02 00:41



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket sanna och kloka rader
2012-04-03

  walborg
Klokt - och en fantastisk bild
2012-04-02

  Minkki VIP
Utan erfarenheter är vi väl oskrivna blad - vad vi gör med dem visar vem vi är. Tack för en fin tanke!!
2012-04-02

    ej medlem längre
Sanna och kloka ord, sprungna ur erfarenhet.
2012-04-02

  Tiiiina
Så sant!
Det är först när vi förstår vad handlingarna vill lära oss, om oss själva, som de försvinner och nya dyker upp. Allt för att vi ska uppleva och förstå vårat eget väsen bättre.
2012-04-02

  Bibbi VIP
Visdom på hög nivå.
2012-04-02

  thyra
Gott råd av stor vikt! Bra!
2012-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)