Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon flyr från det hon aldrig kan få

Hon springer genom
skogen, känner inte
hur grenarna piskar
mot hennes kropp

Hon flyr från det hon
aldrig kan få, flyr från
det vackra som kunnat
bli en verklig dröm

Hon springer utan att
veta vart, vet inte om
hon flytt en, flera dagar
eller kanske i veckor

Hon flyr från det hon
aldrig kan få, flyr från
det vackra som kunnat
bli en verklig dröm

Hon springer utan att
se skillnad på natt och
dag, utan att känna
smärtan i alla djupa sår

Hon flyr från det hon
aldrig kan få, flyr från
den vackra som kunnat
bli en verklig dröm




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-04-02 09:48



Bookmark and Share


  Björn Donobauer
Hon omger sig med sin ensamhet som fängelse..
2012-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP