Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vaknar i vattnet

Vaknar i vattnet som är
kallt och alldeles svart
Försöker urskilja ytan
men det går inte

Kroppen känns lätt, tror
inte att jag andas, men
ser några bubblor lämna
min mun och de stiger

Jag försöker följa efter,
tillslut känner jag något
hårt mot huvudet, förstår
att det måste vara is

Efter några sekunder ser
jag ett ljus, ett suddigt
ansikte och hör någon
som skriker och skriker

Jag orkar inte röra mig
längre, sträcker upp min
hand en sista gång, i hopp
om att isen nu är borta

Sen sjunker jag sakta,
ljuset blir svagare och
de sista bubblorna
lämnar mig åt mörkret




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-04-02 12:48



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Bra Emme!
:))

Kramar!
2012-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP