Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

                        




Nyfödd kärlek

 

 

Att  se en man djupt i ögonen

att  låna hans själ och

blanda den med ens egen

är som att vagga

den nyfödda kärleken.




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-04-02 17:32



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Vackert!
2012-04-04

    ej medlem längre
Helt underbart poeterat...
2012-04-04

  anits VIP
Mycket fint och berörande skrivet.
2012-04-03

  M M Mannheim VIP
Den var fin! Vara kär och sedan få bli nykär i samma person det är skönt. Man vet ju då vad man får.
2012-04-03

  thyra
En vackert beskrivande dikt! Fint!
2012-04-02

    Rolf Zandén
Mycket skön!!
2012-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP