Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt det hela flöda...

har låtit mig älska dig

alltför mycket

alltför länge

ställer aldrig upp någon villkor

mot eller för

känner mig uttorkad

tömt

orkeslös

i Saharaöknen

men levnadsinstinkt

ropar

med sina stora bruna vädjande ögon

piskar mig

med sina tilltalande retorik

dags att vakna upp

ur kärleks koma

dags att leva verkligt

ge järnet

in i den minsta




Fri vers av Rise Little One
Läst 281 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-04-03 22:17



Bookmark and Share


    lory
kärlekens komma.vilken stark utryck..fint,väldigt innerligt
2012-04-10

    ADI Nehlin
känner igen mig..fint skaldat
2012-04-09

    Ken Cassel
Man kan endast älska någon för mycket då man själv bara blir sårad..

Kramar!
2012-04-03

    Birgersdotter VIP
Ge järnet...
2012-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One