Inte självuplevd)

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

  (Inte självuplevd)




Så kom Du en vårnatt.

 

 

 

Så kom Du en vårnatt, när häggen slagit ut

och syrenen den födde sina kalkar

 

Du kom som en riddare jag aldrig sett förut

när jag  kände Din värme bara nalkas

 

Men Du kom för att säga, att drömmen tagit slut

och att allt det vi kämpat för var borta.

 

Jag blev som förstenad en fruktansvärd minut

men visste, det var jag som kom till korta.

 

Så red Du din väg, med tårar i Din blick

och våra vägar blev smyckade med smärta

 

Du var som en saga, en dröm jag aldrig fick

Men, Du lever, Du lever för alltid i mitt hjärta.

 




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-04-04 00:02



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
En saga med ett olyckligt slut!!
2012-04-04

  anits VIP
Så vackert och berörande skrivet
2012-04-04

  Knickedick
En skön klassisk dikt. Det är svårt att rimma hjärta och smärta utan att det får ett löjets skimmer, och jag tycker du lyckas att inte få det.
2012-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP