Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glassbaren

Från en hastigt orörlig tid
I en förfärligt obekväm svid

Ur en hand som är öppen och stängd
På en väg som är rakt fram och svängd

Vid det fäste där kylan är het
Göms en grind där en svala är komet

Genom porten blir frågorna svar
Där ligger en jävligt bra glassbar




© Vintergatsskrynklaren




Bunden vers (Rim) av Vintergatsskrynklaren
Läst 199 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-04 01:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vintergatsskrynklaren