Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför är du överallt?


Du sa Paris eller London
Det var bra där

Vi drack kaffe med mjölk
Det är nog trehundra år sedan

Men varför är du överallt?



© Vintergatsskrynklaren




Fri vers (Fri form) av Vintergatsskrynklaren
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-25 01:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vintergatsskrynklaren