Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höst i en värld på sne


Under en himmel värd
Att falla ifrån
Står en gran som sovit
I hundra år

Stilla läser tystnad
Måne över dimma
Bortom tull och terror
Där sinnet svimmar

Löven gulnar längs en gren
Som pekar opp
I dessa dagar värmer inget
Bättre än din kopp

Stjärnorna fryser på
Himmeln där
Om det här är hösten
Måste vintern snart vara här



© Vintergatsskrynklaren






Bunden vers (Rim) av Vintergatsskrynklaren
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-09-17 23:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vintergatsskrynklaren