Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

50% är inte va livet borde vara

varför kan det inte vara lätt?
jag vill svepas bort
känna mig trygg
och glömma det som hänt

Men istället stöter jag bort alla
som ens försöker komma nära
ändå blir ni fler,
jag förstår det inte, jag är ett vrak
döljer jag det verkligen så bra?

Jag har alltid varit passionerad
det har inte spelat någon roll
när jag bestämt mig för något så gäller det
jag valde dig och vaknade en morgon och tänkte
Jag valde rätt
samma kväll tog allt slut

Hur kunde de bli så snett?

det är snart ett halvår sedan,
det känns ganska sjukt
jag vill bara släppa det och inse vilket svin du va
men min hjärna vägrar
den bara fortsätter att göra så att jag inte glömmer
gör så att jag inte litar på någon annan
gör så att jag lever till 50%

Igår kollade man min hjärna
jag försvinner och man vet inte varför
när maskinen registrerade
blev jag nästan rädd för mig själv
funderade på om man på nått sätt skulle kunna se dig,
kan man inte bara radera dig?

Jag vill bara glömma, leva igen och kunna drömma




Fri vers av Missvoice
Läst 206 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-04-04 08:50



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
till hundra procent
bör ditt liv va

2012-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Missvoice
Missvoice