Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'Ett brustet hjärta' av Ken Cassel, inspirerade till kommentaren. Krigisk särskrivning. Jag har nu rättat stavfelen och fyllt i med ord där det i kommentaren under texten, de fattades mig.


Kritik på en text (1074)Sorge arbete








För en hel del människor
är det som om tiden stannade
den dagen och sedan dess
har det alltid varit den fjortonde juni
vid halv fem på kvällen.

Åren går men sorgen består.

För andra människor
är det ett så pass öppet sår
att varje dag är en kamp

varje timme av dagen
för att ta sig samman
och orka gå vidare.

Att det finns forum
att skriva av sig är bra
och jag önskar
när jag hör om andras sorg

det fanns mera att göra
än att bara finnas där för dem
och hålla dörren öppen.




Fri vers (Prosapoesi) av lodjuret/seglare VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-02-09 21:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP