Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek i hemlighet.


Följa dig hem

Det är en lycka att känna dig nära
Det är en lycka att dig intill
Men vi är inte alls lika kära
Lika kära som jag kanske vill

Det var en dröm att du kom in i livet
Och du förgyller min vardag med skratt
Likt en saga som ingen har skrivit
Som en drömmares dröm varje natt

Och du går fram som ett solsken på himlen
Och du kvittrar så sött när du ler
Kärlek finns om man bara kan se den
Den väx upp och då vill man ha mer

Kan jag följa dig hem
Kan jag vara din vän
Kan jag säga det jag vill
Att vid din sida står tiden still
Tänk om det kunde bli vi två
Vet du vad jag ska säga då
Jag skulle säga till världen hur vacker du är
Och om den kärlek jag bär

Och vid din sida mitt hjärta vibrerar
Jag blir glad när vi ser på varann
Jag blir varm när allt blodet pulserar
Då vill jag ha dig, den tanken är sann

Tänk att få vakna upp vid din sida
Och du är det första jag ser
Likt ett moln som på himlen kan rida
Rör sig själen i mig när du ler

Och som en vårvind som formar en krona
Så ser mina ögon på dig
Det kan bli ett brott jag får sona
Att jag har en sån längtan till dig

Och ingen vet vad jag tänker om lycka
Denna tvekan om ja eller nej
Jag är rädd för att vad du ska tycka
Att jag är hopplöst förälskad i dig

Du är det finaste, det vackraste jag mött
Du har väckt känslor som jag trodde hade dött

Och om du letar in i ditt hjärta
Så kanske där finns en känsla att finna som gäller för mig

Ja om du letar in i ditt hjärta
Så kanske där finns en känsla att finna som gäller för mig




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Håkan Sandberg
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-04 21:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Håkan Sandberg