Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min dotter som förlorade sin Mamma alldeles för tidigt..


Michelles Studentvisa

Michelles Studentvisa

1.
Dessa frukter som du skördat utav kunskapens träd
Och i ditt hjärta finns ett utav toner

Och när du sjunger, så bränns det som en glödande härd
Som en dag kommer att få höras av miljoner

Du tog studenten, som är bevis på din ambition
Och din vilja av att komma dit du vill

Vart du än går, finns dina gåvor invävt i tron
Av att lyckas, fast tiden kan stå still


Refr:

Vi ska fira den bästa som jag känner
Och hon finns här, mitt bland alla vänner

Denna dag är speciell, Den är tillägnad Michelle

Nu går hon ut och hennes prövotid är slut.



2.
På den väg som du ska vandra finns det diken och hål
Men också blommor, som smyckar denna sal

Och du ser tecken, i saker när tiden din är svår
Som hjälper dig att göra rätta val

Och den glädjen som jag känner, att få vara med
Att kunna följa dig på vägen där du går

Och den styrkan som du äger är din Mammas jag ser
Den kommer följa dig i alla dina år


Refr:

Vi ska fira den bästa som jag känner
Och hon finns här, mitt bland alla vänner

Denna dag är speciell, den är tillägnad Michelle
Nu börjar mycket som hon inte känner till.




Tack för att du finns


Pappa




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Håkan Sandberg
Läst 195 gånger
Publicerad 2012-07-27 13:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Håkan Sandberg