Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rosornas Rike

Rosornas Rike

Runt mig dansar älvor i älvalek
Och jag existerar i böljande hav

Jag ges bort till människor av kärlek
Och jag sätts på de dödas grav

I glädje och sorg jag blommar
Jag började mitt liv som ett frö

Jag finns här både vinter och sommar
Men även jag kommer vissna och dö




Fri vers av Håkan Sandberg
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-07-25 05:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Håkan Sandberg