Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krokus (haiku)

Återkommande kamp

Mellan krokus och vårsnö

Leendet vinner

 




Bunden vers (Haiku) av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 417 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-04-05 02:06



Bookmark and Share


  anits VIP
En härlig vårhaiku
2012-04-05

  Blåbäret
mycket glädje som kommer fram
2012-04-05

    ej medlem längre
Som tur är!

Fin vårhaiku!
2012-04-05

  S.A.I. Steve Lando VIP
det blommar upp

perfekt
2012-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)