Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till ett Eros inferno

 

 

Som heta lågor väller sinnligheten

fram under Dina händer.

Blir till glödande stavar

som bränner våra kroppar.

 

Smälter som lava på sin väg

till ett Eros inferno

Förkolnas, förintas

smälter och förenas.

 

 




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 700 gånger och applåderad av 16 personer
Utvald text
Publicerad 2012-04-05 13:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Starkt och sensuellt...som ett möte mellan två (eller fler) heta kroppar!!

Applåder
2012-04-11

  Linda CH VIP
Passion i ett häftigt hett ordflöde!
2012-04-10

  M M Mannheim VIP
Härlig poesi med en ordföljd och rytm som jag beundrar! Försöker sjäv men misslyckas oftas!
2012-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP