Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kommentar till Anakreons têtê med Lill-Bettan




Till ANAKREON - Ett gott råd i vårkänslotid

 

Ge akt på hennes lömska feromoner
som sätter fart på Dina hungriga hormoner
Och även om det bultar hårt i staken
Du måste akta Dig, och särskilt då för baken
där hon sprutar ut en smetig kemisk massa
ifrån vilken speciellt Du Dig måste passa
eftersom den snabbt Dig fast till henne binder
och för Din egen frihet utgör hinder
Så ge i stället bort en Dildo till den fagra
och var försiktig med Ditt intag av Viagra




Bunden vers (Rim) av Carl O Andersson
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-05 14:20

Författaren Carl O Andersson gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Jag tackar varmast för uppmärksamheten, och inte minst för de goda råden som tycks komma från en riktig spindelhabitué.

Måtte påsken bekomma dig väl!
Elaine och Calle
2012-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Carl O Andersson
Carl O Andersson