Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vatten över kvarnen

vattnar min rädsla

att växa stark om våren

välvårdad svaghet




Bunden vers (Haiku) av Ingela Svenson VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-04-05 23:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Starka ord, väcker många associationer. . .
2012-04-06

  Catharina Edin VIP
snygg motsättning här, mellan stark - svag.
2012-04-06

  Nanna X
vacker växtvärk!
2012-04-06

  Börje Larsson
starkt att inse...vad händer om du inte växer.....?
2012-04-06

  Gawain
Väx ur rädlsan alltså...
2012-04-06

  Gawain
Kolossalt snyggt med bilden som med text skapar något av en absolut helhet. Väx med bravur!
2012-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP