Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lååång fredag

Börjar nu.




Ger möjlighet till eftertanke.

Sorg.

Glädje.

Längtan.




Lååång fredag...

Börjar nu.




Ger möjlighet till nystart.

Död.

Förlåtelse.

Uppståndelse.




Lååång fredag...

Börjar nu.




Ger möjlighet till omvändelse.

Mål.

Mening.

Tacksamhet.




Fri vers av Grubbelmia
Läst 447 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2012-04-06 07:23



Bookmark and Share


  Maria T
Din text ger många tankar
i stillhet
denna lååånga fredag
2012-04-06

    Bitaren
Kontemplativ.
Läglig.
2012-04-06

  Miss Mi
Tack för denna hoppfulla text som lyser upp denna långa fredag!

*applåd*
2012-04-06

  Vici
Så väl fångat!

Bokmärke
2012-04-06

  Eva Langrath VIP
Omstart, nystart nya möjligheter förmedlar dina ord
2012-04-06

    ej medlem längre
Underbara möjligheter!
Må vi ta dem till vara.
2012-04-06

  Bibbi VIP
Din text påminner om Din så fantastiskt talande målning som hänger på min vägg:"Vetekornets lag"...
Applåd och bokmärke.
2012-04-06

  lodjuret/seglare VIP
En sådan där text som får mig att såväl vila i känslan och ändå som viljan reflektera, frågan är bara hur. Hur lång är egentligen fredagen? Eller är det all förväntan som gör att bara en själv sätter gränser?
En text full av hopp mellan olika tillstånd, kanske mest av hopp ändå.
Trenne tindrande stjärnor på en mörkt blå himmel, förtjänte den.
2012-04-06

  Larz Gustafsson VIP
Oerhört skönt att vara ledig och slippa dårhuset.
2012-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Grubbelmia
Grubbelmia