Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

var stolt i dig själv för det som du planterat...
sträck dig utåt...   




Dolda krafter

vissa tar sig aldrig fram-

hamnar i skymundan,

-är anonyma-


de förblir osynliga-

likt allt det bakom dimma,

-ingen söker-


en del blir sitt eget plagiat-

stulna på sina verk,

-chanser gå förbi-


vissa sitter alltid längs bak-

de stör aldrig,

-tryggt förtöjda för andra-

 
några få är förstummade-

sin egen talan,

-går alla förbi-


ja, vissa förblir vid sidan om-

har underkänd dragningskraft,

-inför andra-

                *

Det som är bra eller dåligt

äkta eller oäkta,

ligger i sitt eget sammanhang


tyngdpunkten

ligger i egen kraft,

inte i andras.




Fri vers av Rosen VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-04-06 12:14



Bookmark and Share


  Silverstripe
Jättefina liknelser av människor som liksom hamnar utanför rampljuset. En stärkande avslutning!

Jag är nyfiken på hur du tänkt kring hur du jobbar med skiljetecken i dikten.
2012-04-06

  anits VIP
Så vacker och sant skrivet
mycket tänkvärt
2012-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP