Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

magi och mirakel tills öronen blöder

ett år utan sommar placeras varsamt in i facket mot ljusare tider
men det enda magiska i mitt motstånd
är hur hjälplöst desperat det har blivit
hur det med tiden börjat vända sig inåt

någon sa att hopp och förväntningar är till för de som vill bli besvikna
och jag tror att det är det sorgligaste jag hört




Fri vers av Virvel
Läst 283 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-04-06 21:20



Bookmark and Share


    lenakarin
Mycket stsrk text där slutstrofen är som en spark rakt in i hjärtat.
Du skriver väldigt bra!
2012-06-03

  papperstrana
detta är... hittar inte ens ord vännen FANTASTISKT
2012-04-07

  Silverstripe
Tack, Virvel för en text som får mig att tänka på hur stark en förhoppning kan växa sig. Till den gräns när det börjar tära på en själv, i kampen mot tecken att verkligheten söker sig andra vägar.
2012-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Virvel