Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rester av indianlekar

den nedlagda brandstationen från 30-talet
där jag aldrig satt bakom och rökte
ska rivas
för att bereda plats åt bostadshusen
vi trodde hörde hemma i en annan stad

skogen där vi för en halv livstid
eller kanske bara något år sedan
lekte indianer i
ska fällas
för att bereda plats åt motorvägen
som egentligen bara leder bort från
som egentligen bara passerar
rester av indianlekar

och det var aldrig någon som brydde sig om
att räkna barnets fräknar över näsryggen
som sparade ett hörn att gömma sig i
eller ens en famn
och målsmännen som brister i gråt

när de inser att deras barn lever i samma verklighet




Fri vers av Virvel
Läst 479 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2012-06-03 19:33



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Dina ord ger många tankar.
2012-06-04

  Aftonvännen
Utrotningshotade lekar borde ha en organisation
2012-06-04

  Sonia
jag älskar den här
2012-06-03

    lenakarin
Otroligt bra..
2012-06-03

  S.A.I. Steve Lando VIP
denna är riktigt bra
2012-06-03

    traumatik
du är så fruktansvärt begåvad
2012-06-03

  papperstrana
EMMA DETTA ÄR HELT JÄVLA.... JAG ALLTSÅ... AH
2012-06-03

    The Poisoned One
jag vet inte vad det är men texten och indianlekarna och referenserna och åh det är bara så bra, inse att du skriver otroligt.
2012-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Virvel