Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en lite äldre text jag inte pallar ha i utkastet längre


om begränsandet

har förstått att självtvivlet är lite som en urvuxen blus i vitt
för smal över axlarna, som skaver att växa i

det hämmar så mycket mer än bara överflödet



och det blir svårare att acceptera

att huden nästan bränns igen, att den här gången
är det hela tvetydigt, men inte omöjligt




Fri vers av Virvel
Läst 256 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-01-18 20:26



Bookmark and Share


  träsnidaren
Riktigt bra.
2014-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Virvel