Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

... ett parallellt universum

hur bygger man
ett parallellt universum?

om det är sant att vi återföds
kan man då återfödas på en
annan planet, i ett annat

solsystem

eller ta steget över till
ett parallellt universum?

man skulle ändå inte minnas

detta

vill man finnas i båda
får man själv bygga
det parallella

men hur bygger man
ett parallellt universum?

och dras med allt detta
tjat om individens ansvar
för den mänskliga artens
överlevnad

det är tämligen begränsat

men från vissa politiska håll
saknas förmågan till
konsekvensanalys

det är väl känt att inte ens
begravningsblommorna
får medtas dit över




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-04-06 22:30



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
hahaha, gillar verkligen slutraden!
Jag tror det finns många dimensioner, oförklarliga för oss fattiga människor.
2012-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP