Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
drömmen får oss att vilja nå dit...
manar oss att komma ihåg...
någonting eller någon 
ej tillgänglig under vår vakna tid 



Vill och kan du?

vill du vidröra mitt hjärta
överföra din tro om oss
få mig att vara där
bara för en sekund

vill du ta emot min själ
om den gråter
rädda mig ur bäckens virvlar
med din beröring

vill du beveka minnena
få dom att omsluta oss
beväpna dig
för att komma mig nära.

Jag var tingad dig
långt innan du kom
och långt tidigare än idag
då jag i regression  
la mig och väntade

att min själ skulle nudda dig 
andas med din

att din tyngdlöshet
också skulle vara min

att min värld
skulle flätas om din.

Jag vill att du stannar här
löser upp gåtorna
om så bara för en natt

ställer frågorna på sin spets
drar ut på svaren tillräckligt länge
innan dagen gör sitt nästa drag 
och överlåter dig till drömmen.  




Fri vers av Rosen VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-04-07 19:04



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Så väldigt bra skriven ..
2012-04-13

  La Magnólia VIP
Vacker beskrivning av kärleken och drömmars längtan ...
2012-04-12

  anits VIP
Mycket fint och tänkvärt skrivet
2012-04-07

    ej medlem längre
Du kan konsten att fängsla med ord....tack!
2012-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP