Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När drömmarna försvinner

Mina vackra drömmar är borta,
utan dem går jag sönder lite
varje dag

Tänker mycket på det som skett,
hur lycklig jag var i stunderna
med dig

Ändå visste jag att det vackra
skulle bli kort och snart ett
inget alls

Tiden läker aldrig mina sår,
suddar aldrig bort minnena
av oss

Jag försöker gå vidare varje dag,
men ibland ser jag dig framför
mig

Ditt leende och dina ögon som
glittrar, då kan jag inte låta bli
att viska

Jag älskar dig




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-04-10 08:46



Bookmark and Share


    Max Poisé
Vackert å sorgligt poem, du fick mig att läsa den ett antal gånger!!
2012-04-26

    ej medlem längre
Tiden läker inte allt..låt det vara så !
2012-04-10

  M M Mannheim VIP
Har någon dig övergivet Dig, är det hans förlust och din vinst. Men jag vet att älska något och den överger, ja då smärtar kärleken.
2012-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP