Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Potäten


Det är så kul att vara en potät

roligare än att gå ned i spagetti

och bara så ni vet

är mitt namn Kuli Confetti



Jag dansar runt på ordets estrad

och gör mina trix och hopp

och för att göra någon riktigt glad

så viftar jag ibland med min långa ...!



Kanske det retar en del

men det är isåfall deras eget fel

jag anser att ordet är fritt

när jag skriver ordet ...!



Ni undrar väl vad jag är för slusk

som bara skriver om snusk

men sex är inte ömkan och gråt

nej det är att vara jublande ...!



Nej nu är det bäst att sluta

innan någon börjar skjuta

det är bäst att sätta stopp

innan någon skjuter bort min ...!



Kramar...!




Fri vers av Bo Himmelsbåge
Läst 256 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-10 14:15



Bookmark and Share


  Chawa VIP
Ja även potäter har sina känslor...!! :))
2013-08-31

  Lodjur i klänning
Ditt ord är fritt! Tyckte mycket om " men sex är inte ömkan och gråt
nej det är att vara jublande...". Jag älskar denna dikt! Lekfull och glad helt underbar:) Trevligt så här på morgonen att läsa. Blir en bra dag!
2012-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Bo Himmelsbåge
Bo Himmelsbåge