Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du...

ditt dolda meddelande

syntes allt för väl varje gång

våra blygsamma snabba blickar träffades

hörde du berättade för kompisar

att jag var det bästa i kärlek

såg din facebook sida

med mig som enda vännen

kunde inte låta bli

att gratta dig på din dag idag vännen

ville göra dig glad med min lilla tanken

från distans

mindes din skämtsamma saga

om ditt olydiga hjärta

som ville bara komma till mig och stanna kvar

ja du

din hemligfulla kärlek var välbevarad

i det instängda

den jäste med tiden

och väntade på

min upptäckresa

som jag vägrade att inse




 




Fri vers av Rise Little One
Läst 230 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-04-10 22:01



Bookmark and Share


    lory
uhuhuh..känner igen mycket..vackert
2012-04-15

    Birgersdotter VIP
Spännande....
2012-04-11

  Destino
Underbart och så sant alla har vi väl en sån vän i tankar eller verklighet;)
2012-04-11

    Ken Cassel
Okej Thu!
:))
2012-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One