Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rundgång

Jag bäddar in mig i andras kärlekshistorier, låtsas att de är mina för ett tag.
Pressar ut all den lycka som går att få tag på, lever på den, sen börjar det om.
Jag bäddar in mig i andras kärlekshistorier, låtsas att de är mina för ett tag.
Pressar ut all den lycka som går att få tag på, lever på den.
Börjar om.




Fri vers av NLisa
Läst 196 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-04-10 21:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tycker mycket om dina ord här.
2012-04-10
  > Nästa text
< Föregående

NLisa
NLisa