Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rot



många är inte yngst
det finns dom
som reser
med vindarna
genom såren under jord









Fri vers av glasa VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-11 16:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP