Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänja mig...

Nyss var huset fullt av liv
nu ekar väggarna tomma
Vardagen har smugit sig tillbaka igen
viskar - Det blir bra det här också
Bara du får vänja dig en stund
så hörs din egen sång igen
Den gör dig trygg och stark
för du vet att er kärlek är stark
Även om ni finns på olika platser
så kramar tankarna varandra ömt




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-04-11 16:48



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint och berörande skrivet
2012-04-12

  Rise Little One
det stämmer många gånger... det blir fullt av liv ändå på ett modernare sätt ;)
2012-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP