Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gick min väg

 

dörren är aldrig på glänt

den är vidöppen.......

bara att kliva på

ingen idé att knacka

 

jag är ändå inte där

gick min väg

sökande ett annat bo

där man knackar först

 




Fri vers av Monica Ullmark/Cickan VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-11 21:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
du skriver, enkelt om stora saker. grymt bra.
2012-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Monica Ullmark/Cickan
Monica Ullmark/Cickan VIP