Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våren är glad-haiku

Regnet droppar tätt
snödrivorna suckar tungt
Våren jublar glatt!




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-04-11 22:14



Bookmark and Share


    AA VIP
Vackert. Visst är det så.
2012-04-11

  Lena Själsöga Keijser
tack till glädjebilden
2012-04-11

  Rise Little One
Våren jublar under din glada penna :)
2012-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP