Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mindfulness

 

ögonvilan

gör gott med tankarnas

inre syner

lugnar som balsam

 

stanna i ljuset

bakom

tårade fransars slöja

dold för skuggorna




Fri vers av Monica Ullmark/Cickan VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-12 20:36



Bookmark and Share


  Jaseph
Lugnt och gott talar dikten
om att se och bli tröstad.
Jag förstår lite mer vad
mindfulness betyder.
2012-04-13

    ej medlem längre
jätte fin och gripande text.
2012-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Monica Ullmark/Cickan
Monica Ullmark/Cickan VIP