Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från DÅ


I mina djupaste vrår ligger ni inbäddade

förankrade i trygghetens famn.


Minnena från då.


Mors hand i min.


Stenarna jag lekte.


Djuren, mina bundsförvanter.


Utedasset runt knuten.


Suggan som spottade kultingar.


Tuppen som ......


Den nyfödda slemmiga kalven.


Den pampiga julottekyrkan.


Saftflaskan med patentkork.


Plättarna på skolutflykten.




Jag har bara skrapat på ytan.






Det finns många varianter på förmögenhet.













Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-04-13 12:02



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
En berörande, fin tillbakablick! Minnen fyllda med tacksamhet.
2012-04-15

  Änglaögon
Jo, man är rik om man har bra minnen från sin barndom...fint poetat!
2012-04-15

  anits VIP
Vackra minnen du förmedlar
så kärleksfullt
2012-04-15

  Bibbi VIP
Känns igen från barndomens somrar i morföräldrahemmet.
2012-04-14

  M M Mannheim VIP
Du är fantastisk att skriva enradare med ett sådant innehåll!
2012-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP