Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårljud

Alla dessa vårljud
drippedidropp
Fågelkvitter
vattenpölplask
Solen som värmer
blundar och mediterar
Njuter av vårens toner
en underbar melodi
Hör hur allt bara smälter
förändringssekunder
En virvlande känsla av lycka
förstärks av ljuset och färgen
Himlens vårfärgkarta
i genomskinliga kulörer




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 387 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-04-14 07:46



Bookmark and Share


  Vici
Vackra hoppfyllda toner...
ett efterlängtat ackompanjemang
att bli glad av!:-)
2012-04-15

  anits VIP
Vackert
2012-04-15

  Rosen VIP
känner mig som det lilla barnet när hon glatt hoppade i vårplasket
tack för det
2012-04-14

    ej medlem längre
härliga ljud o ljuvliga dofter...
2012-04-14

    glasa VIP
dela glädjen
VÅREN
ja!!!!
skrattar
och du

det ordet

vattenpölplaskar

jippi!!!
för ORDGLÄDJEN
2012-04-14

  Ninananonia VIP
Gillar dessa ljud :)
2012-04-14

  LenaJohansson VIP
fin
2012-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP