Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vaknar upp


Ljuset flämtar till

gläntar på dagen.

Natten vill inte se.




Bunden vers (Haiku) av Alva Johnsson VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-04-15 12:14



Bookmark and Share


  M.A.J.R
Extremt bra i mina ögon! applåder glatt åt denna
2012-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP