Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*Raaap*

Glupskt slukade jag den sista biten av hans självkänsla.
Den låg där så ensam på hans själsliga tallrik.
Varför låta den ligga där i sin ensamhet och torka ut.
Jag högg gaffeln i den, och kände den sista biten stolthet slinka igenom
min törstiga strupe.
Har du något att dricka? frågade jag.





Övriga genrer av PoetTina
Läst 337 gånger
Publicerad 2006-01-29 20:08



Bookmark and Share


  Anders P H
Ja, jääävlar! Och vilket
garv detta HÄRLIGA aktstycke
gav mig!
Gargantua! Gargantua!
2006-04-10

  Ulf Popeno
Haha! Härligt! Undrar vad som fanns, tillräckligt flyktigt att rinna längs en strupe och tillräckligt läskande att släcka din törst.
2006-02-20
  > Nästa text
< Föregående

PoetTina