Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ville bara säga...

...att enda sedan den dagen du gick
utan att lämna ngt besked
om när du skulle komma åter
bara en talande tystan
om att det skulle bli snart

Enda sedan den dagen
då jag såg dig försvinna ner för trappan
med ett plågsamt vi ses
enda sedan dess
känns mitt hjärta som en vilsen duva
med ett oöppnat kärleksbrev i näbben

Visst har jag skrattat
och även gråtit åt annat än dig
såklart har jag även suttit på caféer
och bakom solglasögonen tittat lite extra
visst har blommorna varit färgglada
och skummet i latten smakat sol

Men enda sedan den dagen
då du pussade mitt behärskade yttre
och sa att detta är ett måste
att framtiden blir enklare
enda sedan den dagen
har inget skratt känts lika äkta
och ingen gråt lika sorgfylld

Det jag ville säga
är nog att jag hoppas hoppas hoppas
det som vi från början förutspådde
och att det är så som det sägs
att är det meningen så är det
alla stormar och orkaner
oavsett hur lång tid som går
är det kärlek
så hittar den oss igen




Fri vers av PoetTina
Läst 524 gånger
Publicerad 2006-05-14 13:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PoetTina