Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stick o brinn

Nu skiter jag i dig!!!
Spolar ner dig tillsammans med naturfrämjande papper,
Bara drar i spolaren och låter dig rinna bort.
Bort från mig. Från doftande ankor och sköna tvålar.
Nu skiter jag fanimej i dig!!!
Lyssna på vad jag säger!!!!
Håll dig till de andra tollarna och draaaaaaaa!




Fri vers av PoetTina
Läst 510 gånger
Publicerad 2006-05-09 20:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PoetTina