Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den sista strålen solljus...

Idag stängde jag dörren
Jag hade gjort det många gånger
men aldrig på riktigt

Alltid fanns det en liten luftspringa
eller ett värkande väntande
under brevinkastets tystnad

Men eftersom posten aldrig kom
och den lilla glipan förorsakade
kraftiga luftdrag

En väntan utan slut
Ett mål som aldrig syns
En kärlek utan gräns

Idag stängde jag dörren
Vred om säkerhetslåset
Och skrev en flyttanmälan
undertecknad av hoppet
som tog adjö

Den sista strålen solljus
I glipan mellan dig och mig









Fri vers av PoetTina
Läst 461 gånger
Publicerad 2006-04-29 15:28



Bookmark and Share


  karamellen
!!...Gillar denna! Symboliken i den. Tycker om orden, känslan. Läser garanterat fler av dina dikter!
2006-04-30
  > Nästa text
< Föregående

PoetTina