Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvätt haiku

tvätt hänger ute

hämtar vårens ljuva doft

strykjärn nyttjas ej




Fri vers av Monica Ullmark/Cickan VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-04-16 13:26



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Så gott det luktar när man tar in sin tvätt efter detta ;.)

/kram
2012-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Monica Ullmark/Cickan
Monica Ullmark/Cickan VIP