Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Okända röster


Låt minnenas byrålåda knarra långsamt

Lära sig älska dokument av gigantiska skuggor

Försvinn från mitt rum, min fristad

Genom tystnadens ljus inbjuds...


Okända röster

Godkända röster




Fri vers av filke
Läst 162 gånger
Publicerad 2012-04-18 13:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

filke
filke